4BUC Tig Sudare cu Gaz Lentile Corpul 45V42 45V43 45V44 45V45

Produs nou

In stoc

20.91lei

Adauga la lista dorintelor

4BUC Tig Sudare cu Gaz Lentile Corpul 45V42 45V43 45V44 45V45

45V42 Gaz Obiectiv 1 buc

45V43 Gaz Obiectiv 1 buc

45V44 Gaz Obiectiv 1 buc

45V45 Gaz Obiectiv 1 buc

1.Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 2-10 zile după ce plata dvs. este finalizată.

2.Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

3.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

1.Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

2.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

3.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport maritim pentru a reveni elementele

1.Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 20 de zile de la primirea produsului.cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

2.Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

3.Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

1. Specializata in MIG Arme, Pistolete de sudare TIG, cu o torță de plasmă și alte produse de sudare.

2. A trecut internaționale certificat CE.

3. Oferi OEM și ODM servicii pentru client de peste mări.

4. Export pentru mai mult de 15 țări, precum statele UNITE ale americii, Brazilia, Chile, Australia, Danemarca,Spania,Polonia,Indonezia, S ingapore, etc

Etichete: sudura tig, glumă cupa de sticla, gaz obiectiv wp 9, mig tig, flacăra pistol cu gaze, ocim torta tig, blue torch obiectiv, tig torță de sudură, pistolet de sudare mig, ursuz.

Certificare CE
Numărul De Model 45V SERIE
Tip sudare piese
Moq 4buc
locul de origine JiangSu China
Material Cupru
Nume De Brand Ocim
Tip De Sudura Torta Tig
Sudare Capacitate 150a

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

4BUC Tig Sudare cu Gaz Lentile Corpul 45V42 45V43 45V44 45V45

4BUC Tig Sudare cu Gaz Lentile Corpul 45V42 45V43 45V44 45V45

Produse similare

Compara