Filtru de duș - randament Ridicat Duș cu Filtru cu - Elimină Clor, Metale Grele, Fluor și Alte Sedimente Potrivit pentru Uni

Produs nou

In stoc

73.74lei

Adauga la lista dorintelor

1.Duș în apa de la robinet filtru poate elimina o mulțime de rugina, viermi roșii, sedimente și coloizi și alte impurități, pentru a purifica apa de baie.

2.KDF compus filtru de mass-media în Statele Unite printr-un electrochimice de Oxidare-Reducere de reacție poate elimina în mod eficient clorul și metalele grele (precum plumb, mercur, cupru, nichel, cadmiu, arsenic)

3.chimice și biologice de energie bile ceramice poate fi activat în calitate de baie de apă, astfel încât un murdar grup de molecule de apă fix de fisiune în mici molecule de apă, polar apă rearanja, mici molecule de apă, apă conținut de oxigen mai mare decât media ori, filtrare, Se poate promova metabolismul și funcția de detoxifiere și de a crește activitatea apei, usor de absorbit de catre celulele corpului.

4.Folosind puterea de duș poate promova circulația sângelui, activează celulele, purifică sângele, crește conținutul de oxigen din sânge, oboseală rapidă, anti-inflamatorii durerea și menține pielea delicat, pentru a preveni pete intunecate, provincia placa, încetinirea îmbătrânirii pielii, strălucitor și pielea netedă.De asemenea, folosește adesea de mare energie de activare cabină de duș care pot elimina în mod eficient matreata, face parul moale, stralucitor si elastic.

Principiul De Filtrare:

1.By un tampon de bumbac miez de precizie apă filtrată de la rugina de la robinet, de sediment și particule mari de suspensie, mentine apa curata.

2.By KDF filtre de metale grele în apă, reduce metale grele dăunătoare în pielea umană dae, reducând riscul de otrăvire a apei

3.Energia de activare mingea eficient rezoneaza moleculele din apă pentru a forma molecule mici, mici molecule de apă sunt mult mai ușor de absorbit prin piele, promovează suprafața pielii a metabolismului, creste activitatea celulara, ajuta La circulatia sangelui;activarea a fost slab alcalină apă pot neutraliza acide strat de piele, pentru a proteja rezonabil uscarea pielii, reduce incidenta bolilor de piele.

4.Apa de sterilizare mingea mai departe elimină es, bacterii, cloroform și a crescut cancerigen adsorbție, reduce toxic conținut de clor.

Caietul de sarcini:

Cel mai mare cap diametru: 2,7 CM (1/2 inch filet interior)

Cap mai mic diametru: 2 CM (1/2 inch filet exterior)

Gama de presiune: 5-90 PSI

Interval de temperatură: 4 ~ 60 grade Celsius

Debit: 1 GPM

Culoare:Argint

Material:ABS

Dimensiuni:17.5*5.1 cm

Conținutul Pachetului:

1 * Duș Filte

3 * filtru

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: tricou înghiți alb, ambalaje pet 15 ml, tub axial scx10, baloane argintii set, sexy fusta complet, pantaloni skinny sexy, silicon oring vape, petite geantă de mână de celule, pioneer 25 de vorbitori.

Origine NC(de Origine)
Interfață Diametru NICI unul
Utilizarea De Uz Casnic De Pre-Filtrare
Nume De Brand FGHGF
De tratare a apei Tipul de mașină Alte
Certificare NICI unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Filtru de duș - randament Ridicat Duș cu Filtru cu - Elimină Clor, Metale Grele, Fluor și Alte Sedimente Potrivit pentru Uni

Filtru de duș - randament Ridicat Duș cu Filtru cu - Elimină Clor, Metale Grele, Fluor și Alte Sedimente Potrivit pentru Uni

Produse similare

Compara